ZÜMRÜT SARRAF BLOG

  • Şubat 16, 2024 Pırlanta

    Zümrüt Sarraf: Pırlantanın Işıltısıyla Buluşan Zarafet

    Pırlanta, kadim zamanlardan beri değer, ışıltı ve zarafetin sembolü olmuştur. Zaman içindeki bu değerli taş, aşkın ve özel anların simgesi haline gelmiş, unutulmaz anları taçlandıran bir güzellik kaynağı olmuştur. Zümrüt Sarraf, bu ışıltılı güzelliği, sanatın ve zanaatın zarafetiyle birleştirerek mücevher tutkunlarına benzersiz bir deneyim sunuyor.

    Pirlantanin, Isiltisiyla, Bulusan, Zarafet,
  • Şubat 16, 2024 Zümrüt Sarraf Hakkında

    ZümrütSarraf: Değerin ve Zarafetin Buluşma Noktası

    Hayatın içindeki güzellikleri, değerli anıları ve özel anları taçlandıran inci, altın, zümrüt, pırlanta ve elmas gibi kıymetli taşlar, insanlığın tarih boyunca ilgisini çekmiş, onlara anlam katmıştır. Bu değerli unsurlar, insanların duygularını, sevgilerini ve özel anlarını sembolize eden özel parçalara dönüşmüştür.

    Zarafetin,Bulusma,Noktasi
  • Ekim 11, 2023 Basında Biz

    KAYSERİ’DEN DÜNYAYA MÜCEVHER SATIYOR!
  • Temmuz 01, 2021 Zümrüt Sarraf Önerileri

    Gelinliğinize Uygun Mücevher Önerileri

    Gelin adaylarının çokça düşünceli oldukları konular içerisinde hangi gelinlikle hangi mücevherleri tercih etmeleri gerektiği konusu yer alıyor. Gelinliğe uygun mücevherler seçmek zarif görünümden ödün vermemek adına önem kazanıyor. Kişilerin kendi stillerine uygun olarak tercih edecekleri gelinliğe uyacak mücevherler zarif görünümleri kat kat arttırabiliyor.

    Gelinliğinize Uygun Mücevher Önerileri,Gelin Setleri
  • Stilinize Göre Pırlanta Seçimi

    Her kadının zevkleri ve tarzı birbirinden farklı olabiliyor. Bu noktada stile göre pırlanta seçimi önem kazanıyor. Kişilerin kendilerini yansıtacak pırlanta seçimleri gerçekleştirebilmeleri her zaman kolay olmayabiliyor. Ruha ve kişiliğe uygun seçimler gerçekleştirebilmek pırlantaların daha anlamlı olabilmelerine yardımcı oluyor.

    Pırlanta seçimi,Pırlanta
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Çerez Örnek