ZÜMRÜT SARRAF BLOG

  • Mart 01, 2021 Pırlanta

    Renkli Pırlantalar ve Anlamları Nelerdir?

    Pırlantaların farklı farklı renkleri ve kendilerine özgü anlamları bulunuyor. Renkli pırlantaların anlamları çok çeşitli olabiliyor. Her pırlanta farklı renk ve karat değerlerine sahip olabiliyor. Pırlanta renkler alfabetik sıralamalar ile belirleniyor. D ile başlayan bu renk skalası Z harfinde son buluyor.

    Renkli pırlantalar
  • Şubat 01, 2021 Pırlanta

    Pırlantanın Gerçekliği Nasıl Anlaşılır?

    Bir pırlantanın gerçek olup olmadığını anlayabilmek için çok çeşitli testler bulunuyor. Kişiler bu testleri kendi kendilerine uygulayabilecekleri gibi bir uzmandan yardım da alabiliyorlar. Pırlantanın gerçekliği rahatlıkla test edilebiliyor. Tabii ki en uygun çözüm uzmanlardan yardım alınması tavsiye ediliyor.

    diamond,pırlanta
  • Ocak 03, 2021 Pırlanta

     

    Pırlanta Nedir?

    Hem maddi hem de manevi anlamlar yüklenen pırlanta nedir, tarihi nedir gibi soruların cevapları merak ediliyor. Pırlanta oldukça değerli bir taş olmasının yanında çok eskiye dayanan bir tarihe sahip olması ile biliniyor. Elmas madeninin kesilip, şekil verilerek parlatılması ile birlikte oluşuyor.

     

     

     

    pırlanta nedir?,pırlanta
  • Temmuz 01, 2021 Zümrüt Sarraf Hakkında

    Zümrüt Sarraf Aşkın En Özel Yansımalarını Sunuyor!

    Aşkın en özel yansımaları Zümrüt Sarraf sayesinde sevdiğinizi mutlu ediyor. Mücevher konusunda sevdiğinizi çok mutlu edecek ve her zaman mutluluğun ışıltısını yansıtacak olan altın, elmas ve pırlanta modelleri ile birlikte unutulmaz anlar yaşatabileceksiniz. Uygun fiyatlar ve etkileyici tasarımlar ile sunulan modeller bir asra varan tecrübenin özel bir karşılığı oluyor.

    Zümrüt Sarraf Aşkın En Özel Yansımalarını Sunuyor!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Çerez Örnek